Tilmeld

Business coaching

GROW2 Business coaching henvender sig til private og offentlige virksomheder. Det er personlig og faglig kompetenceudvikling, for virksomhedens ledere og medarbejdere med fokus på øget trivsel, motivation og arbejdsglæde.

GROW2 Ledercoaching

Er et professionelt forløb, der sætter lederen i en kreativ og innovation process, der udvikler og maksime lederens personlige og faglige kompetencer.

Alle GROW2 coaches er ICF certificerede med mange års leder og coach erfaring. GROW2 coaches coacher på dansk og engelsk.

GROW2 Styrkebaseret coaching

Er et coaching forløb hvor dine styrker bliver identificeret, så du kan udfordre og udvikle dig selv til at opnå bedre resultater, større arbejdsglæde samt øge effekten af din indsats.

GROW2 Team- og relationscoaching

Udvikler teamet til fælles forståelse, læring og udvikling så ønskede mål og handlekraft opnås. Teamet bevæger sig fra JEG til VI forståelse.

GROW2 Leadership Program®

GROW2 Leadership Program er et udviklingsforløb for ledere, der vil gå forrest. Forløbet bygger på den nyeste teori om positiv psykologi og styrkebaseret ledelse samt neuroscience leadership.

ICF-godkendt coachuddannelse

Alle GROW2 kurser og uddannelser udbydes også som interne forløb I jeres virksomhed.

GROW2 Business coaching

  • Vi er alle ICF certificerede coaches med mange års leder og erhvervserfaring.
  • Vi dækker hele landet og også udenfor Danmarks grænser
  • Vi coacher på Dansk og Engelsk
  • Vi coacher enten ved personligt møde i vores lokaler eller hos jer
  • Vi cocher også via telefon, Skype eller webconference
Navigation?
Cookie- og privatlivspolitik

Er til dig der vil følge med i de sidste nye trends indenfor, coaching, positiv psykologi og styrkebaseret coaching & ledelse. G – NEWS udkommer 10 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev