09.00 - 17.00

Sidste dag 09.00 - 16.30

Undervisningstidsrum

Aarhus

Kaløvig Badehotel

Lokalitet

39.950 kr.

ex. moms

Pris

Hos GROW2 kan du tage en ICF certificeret coachuddannelse. Et valg som giver dig et mærkbart forspring som leder. Du lærer både at motivere og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at du forbedrer dine egne faglige og personlige kompetencer. GROW2 Certificerede coachuddannelse er til dig, der vil mestre coaching på et højt professionelt niveau – en bæredygtig investering i fremtiden.

Certificeret coaching uddannelse på internationalt niveau

De uddannelser der udbydes hos GROW2 har alle en høj standard og er målrettet erhvervslivet, hvad enten du er leder eller skal benytte coaching i forbindelse med dit erhverv. Du undervises af landets bedste coaches, som alle lever op til de internationale krav, der stilles indenfor certificeret coaching. Selvom niveauet er højt og internationalt, kan du imidlertid tage uddannelsen og eksamen på dansk.

Vælg imellem disse tre GROW2-uddannelser

 • GROW2 Coachuddannelse: Her får du en coachuddannelse, som spredes ud over tre moduler af 75 timer. Prisen for de tre første moduler af den GROW2 certificerede coachuddannelse er 27.500kr.
 • GROW2 certificeret coachuddannelse fordelt over 5 moduler af 125 timer. En certificeret coachuddannelse koster 39.950kr.
 • GROW2 Master Coachuddannelse på 3 moduler af 85 timer (kræver at man har taget de andre uddannelser) Prisen for master uddannelsen er 38.950kr.
 • GROW2 Certificeret coachuddannelse – ONLINE – Coachuddannelsen er en tro kopi af den uddannelse som vi afholder face2face.

Download Coachuddannelser Oversigten

Om certificeringen

I 2007 fik GROW2 Danmarks første ACTP akkrediterede coachuddannelse. Det betyder, at uddannelsen er ICF akkrediteret på højeste niveau.

ICF står for International Coach Federation, som er verdens største og førende organisation for profesionelle coaches og coachuddannelser. Organisationen har i dag 33.700 medlemmer fordelt over 144 lande. Når du tager en certificeret coachuddannelse hos GROW2, uddanner du dig dermed på et højt fagligt og etisk niveau, som lever op til de internationale krav indenfor området.

Derfor er certificeringen vigtig

Når det kommer til professionel coaching, er kvaliteten af dit arbejde afgørende for din egen, din coachees og dine medarbejderes velbefindende. God coaching gør dig i stand til at få det bedste ud af de mennesker, du har omkring dig som coach og leder. Klarer de sig godt, går det også bedre for dig som leder. Professionel coaching kan med andre ord være lig med god ledelse, hvilket har afgørende betydning for din bundlinje – både økonomisk og menneskeligt. Derfor kan det i den grad betale sig, at tage en ICF certificeret coachuddannelse, så din egen læring, og det du giver videre til andre, gavner mest muligt.

Undervisningsformen

På alle GROW2 uddannelser, tages der udgangspunkt i læringsstilene action learning og cooperative learning. Helt konkret udmønter det sig i teoretiske oplæg, praktiske øvelser og coachtræning med feedback – en  læringsfremmende vekselvirkning imellem praksis og teori.

Grow2 benytter sig af flipped classroom, hvilket betyder at du både modtager teoriundervisningen på video samt som trykt materiale. Det giver dig de bedste forudsætninger for at møde velforberedt til undervisningen. Du beholder desuden adgangen til undervisningsvideoerne efterfølgende.

Undervisning, teori og træning smeltes derudover løbende sammen med din hverdag og dit arbejdsliv. Det sker blandt andet imellem modulerne, hvor du skal træne og arbejde på dine skrifttlige opgaver samt på dine egne og andres udviklingspunkter – sideløbende med at du deltager i GROW2’s web-konferencer. Du skal med andre ord bevise overfor dig selv og dine medarbejdere, at du i den grad lærer noget hos Grow2. Uddannelsens høje niveau kræver simpelthen, at du er top motiveret og indstillet på at bruge det tillærte aktivt fra start til slut.

Underviserne hos GROW2

Alle undervisere hos GROW2 er ICF-certificerede, og har flere års erfaring som professionelle coaches, ledere, konsulenter og undervisere. Hos GROW2 videreuddannes alle undervisere løbende og arbejder fortløbende aktivt med mentorcoaching. Det betyder, at du hos GROW2 altid får professionel undervisning samt grundig feedback og supervision fra erfarne coaches.

Eksamen

Hos GROW2 afsluttes coachuddannelsen med en eksamen, hvor du bliver eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en ACC-Certificering. Efter bestået eksamen får du et GROW2 certifikat, der bekræfter, at du har modtaget 125 timers ICF godkendt undervisning (125 ACSTH). Du kan herefter officielt kalde dig GROW2 Certificeret Coach og søge om din ICF certificering (hvilket du først kan, når du har modtaget dine 10 timers mentorcoaching og praktiseret 100 timers coaching. Her er det vigtigt at tilføje, at du IKKE skal op til yderligere mundtlig eksamen hos ICF på ACC niveau).

Opnåelse af GROW2-certifikat kræver:

 • Du skal have gennemført de fem påkrævede grundmoduler
 • Du skal have bestået din skriftlige og mundtlige eksamen
 • Du skal kunne reflektere over dine egne coaching forløb
 • Du skal have givet mindst ti coaching sessioner til én af dine medstuderende
 • Du skal have givet mindst ti coaching sessioner til en udefrakommende person
 • Du skal selv have modtaget minimum ti coach sessioner fra en medstuderende
 • Du skal have deltaget aktivt i de planlagte web-konferencer.
 • Du skal have deltaget I de planlagte mentor-coach sessioner
 • Du skal have modtaget mindst to professionelle coaching sessioner

 
Certifikatet er adgangsgivende til GROW2 Master Coach Uddannelsen.

Om GROW2

GROW2 ejes af Connie Friman, der er Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi (MOPP) fra Aarhus Universitet. Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring. Connie er ICF eksaminator på internationalt niveau, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

GROW2 samarbejder med Coach.dk

Eftersom GROW2’s Coaching uddannelser lever op til både danske og internationale krav inden for coaching, listes uddannelsen på Coach.dk’s Coachuddannelsesoversigt. En samarbejdsaftale som kontroleres og gentages på årlig basis.

ICF forkortelser:
ICF: International Coach Federation
ACTP: Accredited Coach Training Program
ACSTH: Approved Coach Specific Training Hours
CCEU: Continuing Coach Education Units
ACC: Associate Certified Coach
PCC: Professional Certified Coach
MCC: Master Certified Coach

Spørgsmål til GROW2

Har du spørgsmål til GROW2’s uddannelser, kurser eller coachingforløb, er du hjertelig velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Vi svarer altid hurtigst muligt på henvendelser.

 

Download ICF Factsheet

Download ICF Forkortelser & Forklaringer

Download Certificeret Coachuddannelses Opbygning