connie-friman

Connie Friman

Indehaver af GROW2

MCC, Master Certificeret Coach
MOPP, Master i Positiv Psykologi
President ICF Nordic 2007

Læs mere

Connie er en fantastisk formidler og motivator, og hendes undervisning bærer præg af, at hun er stærk til at omsætte teori til praksis. Det er der hvert år mange kursister og kommende coaches, der nyder glæde af på hendes kurser. Med 25 års erfaring i at udvikle mennesker har hun specialiseret sig i at designe unikke pædagogiske uddannelses- & udviklingskoncepter, der skaber læring på højt niveau.

Connie er stifter og indehaver af GROW2. Senere stod hun bag etableringen af ICF i Danmark og var President for ICF Nordic i 2007. Hun har et omfattende netværk både internationalt og i Danmark, og har som den første herhjemme fået akkrediteret sin coachuddannelse på højeste niveau ved ICF.

Siden 1997 har hun arbejdet som coach og konsulent. Inden da har hun oparbejdet en bred erhvervserfaring – bl.a. som leder i den offentlige sektor i 10 år.

Connie finder sin personlige motivation i glæden ved få såvel personer som hele virksomheder til at (gen)finde deres styrker, værdier og ressourcer, så de kan nå deres mål. Dette bunder i hendes baggrund fra en iværksætterkultur, hvor fokus er på muligheder, udvikling, kreativitet, glæde og ressourcer.

Som coach er Connie professionel, nysgerrig og humoristisk. Hun coacher med udgangspunkt i positiv psykologi og er overbevist om, at styrker og ressourcer bringer den enkelte længere end coachingens traditionelle fokus på forhindringer.

Arbejder med coachuddannelser, leder-og executive coaching, styrkebaseret coaching, teamcoaching og lederudvikling.

  • Medlem af credential committee i ICF
  • Bestyrelseserfaring nationalt og internationalt
  • MCC certificeret coach fra ICF
  • CCPC certificeret coach, International Coach Academy
  • Uddannet teamcoach fra Center For Right Relationship (ORSC)
  • NLP Master i Business, Terapi og Formidling
  • Merkonom i personale og organisationsudvikling med fokus på lærende og værdibaserede organisationer

Certificeret i følgende testværktøjer:
Styrkeprofilen, Teamanalysen TPI & teamværktøjet DI, Thomas PPA Thomas International, 360° feedback, Team Diagnostic