Undervisningstidsrum

09.00 - 17.00

Sidste dag 09.00 - 17.00

Lokalitet

Aarhus

Horisont Konferencecenter Aarhus

Pris

39.950 kr.

ex. moms

Certificeret coachuddannelse i Århus

På GROW2’s coachuddannelse i Århus undervises du af de bedste indenfor erhvervsrettet coaching. Vores kompetente undervisere er alle ICF certificerede og har stor praktisk og teoretisk erfaring. Herved sikres du den højeste kvalitet indenfor professionel coaching. Et kvalitetsstempel for dig, der gerne vil tage en coachuddannelse på et høj, internationalt niveau.

Læs mere om ICF certificeringen og uddannelsens opbygning her

GROW2 modtager kursister fra hele landet. Ønsker I at undervisningen foregår på jeres virksomhed, er det også en mulighed. Fleksibilitet og professionalisme er fundamentet for et hvert samarbejde hos GROW2.

Deltagere fra København

Hvis du er bosiddende i København, har du selvfølgelig stadig mulighed for at deltage på vores coach uddannelser. Igennem tiden har vi haft mange deltagere fra København på vores uddannelser – også selvom dele af undervisningen foregår i Århus og omegn.

Vi prøver så vidt muligt at afholde den fysiske undervisning med central beliggenhed i forhold til offentlig transport og hoteller. Når du er bosiddende i København og vil deltage har du derfor let adgang til overnatning og transport – hvis dette skulle være tilfældet.

 

Din coachuddannelse inkluderer:

 • Materialer til download, undervisningsvideoer og web-konferencer, hvilket både er tilgængeligt under og efter uddannelsen
 • Faglig sparring og 10 timers individuel mentorcoaching, så du lærer mest muligt teoretisk og praktisk
 • To timers professionel coaching af en GROW2 certificeret coach
 • Fuld forplejning på alle undervisningsdage

 

Erhvervsrettet coachuddannelse

Et afgørende succeskriterie for GROW2’s coachuddannelse i Aarhus er vekselvirkningen imellem studier og praktisk træning. Det du lærer på skolebænken, kan ikke stå alene. Du skal løbende bruge det tillærte på dig selv og dine kolleger, så teorierne bliver virkelighedsnære og målbare.

Læringsstilen på en coachuddannelse bygger på principper fra action learning og cooperative learning, og udmønter sig igennem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og løbende coachtræning med feedback. Undervisning, teori og træning sættes herved i relation til din virkelighed, dit arbejde og din hverdag.

Målgruppe:

Coachuddannelsen er til dig, der vil mestre professionel coaching på et højt niveau, du kan være: Lederen – der ønsker at bruge coaching som en del af sin ledelsesstil
Konsulenten – der ønsker at starte eller udvide sin virksomhed
Medarbejderen – der ønsker at kunne coache sine kolleger eller ser en mulighed
for at blive virksomhedens coach
Lægen, pædagogen, læreren, socialrådgiveren, m.fl., der ønsker at bruge coaching i forbindelse med sit arbejde
Andre personer – der vil arbejde professionelt medcoaching i deres arbejde eller som selvstændig coach.

Sådan foregår undervisningen:

Undervisningen er fordelt over fem undervisningsmoduler, som sammen med web-konferencer, mentorcoaching og supervision udgør 125 timers undervisning. Selve undervisningen bliver afholdt et sted i eller omkring Århus.

Imellem modulerne skal du afsætte tid af til 12,5 times undervisning via web-konference og 10 timers mentorcoaching.

 

Opnåelse af GROW2-certifikat kræver:

 • At du har gennemført de fem påkrævede grundmoduler
 • At du har bestået din skriftlige og mundtlige eksamen, og tydeliggjort at du kan reflektere over dine coaching sessioner
 • At du har givet minimum 10 coaching sessioner til en medstuderende
 • At du har givet 10 coaching sessioner til en ekstern person
 • At du selv har modtaget minimum 10 coaching sessioner fra en medstuderende
 • At du har deltaget aktivt i de planlagte web konferencer.
 • At du har deltaget I de planlagte mentor-coaching sessioner
 • At du har modtaget to dine to professionelle coachsessioner af din GROW2 coach

GROW2 Certificeret Coach certifikatet er adgangsgivende til din videre certificering hos ICF og til  GROW2 Master Coach Uddannelsen. Læs mere om Master Coach Uddannelsen her.

 

Teoretisk fundament

Da GROW2 er godkendt af ICF som uddannelsessted, er vores coachuddannelse designet ud fra meget høje internationale krav og standarder.
Det teoretiske fundament og værktøjskassen er sammensat af redskaber, der skaber de største og bedste resultater af coachingens formål.
Vi tager udgangspunkt i ICFs 11 kernekompetencer for professionel coaching.
GROW2 er styrkebaseret coaching med fundament i teorier fra systemisk- og kognitiv tænkning, NLP, nyere hjerne-og motivationsforskning, EQ og positiv psykologi.

Uddannelserne kan tages i 3 steps – Se mere i uddannelsesoversigten:

Oversigt over Coachuddannelserne

 

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til vores coachuddannelser eller kurser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid hurtigst muligt på alle henvendelser, og vejleder gerne vores kunder til den bedste løsning. Vi har kursister fra hele landet, og underviser også gerne på din virksomhed.

Du kan se vores referencer her

GROW2 har kursister fra hele Danmark, men rykker også gerne undervisningen eller coaching-forløbene ud til virksomhederne

“Jeg vil gerne anbefale GROW2 s coaching uddannelse, som er en særdeles professionel coach uddannelse – meget højt fagligt niveau med masser af træning og personlig feedback fra instruktører og kollegaer. Udover at jeg har opnået færdigheder i coaching på et højt niveau, har forløbet også været en rejse i større selvudvikling.”

Jan Lind-Hansen, Project Manager, HR, Nordea

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.