Undervisningstidsrum

09.00 - 17.00

Sidste dag 09.00 - 16.30

Lokalitet

Aarhus

Horisont Konferencecenter Aarhus

Pris

39.950 kr.

ex. moms

Certificeret coachuddannelse i Århus

På GROW2’s coachuddannelse i Århus undervises du af de bedste indenfor erhvervsrettet coaching. Vores kompetente undervisere er alle ICF certificerede og har stor praktisk og teoretisk erfaring. Herved sikres du den højeste kvalitet indenfor professionel coaching. Et kvalitetsstempel for dig, der gerne vil tage en coachuddannelse på et høj, internationalt niveau.

Læs mere om ICF certificeringen og uddannelsens opbygning her

GROW2 modtager kursister fra hele landet. Ønsker I at undervisningen foregår på jeres virksomhed, er det også en mulighed. Fleksibilitet og professionalisme er fundamentet for et hvert samarbejde hos GROW2.

Deltagere fra København

Hvis du er bosiddende i København, har du selvfølgelig stadig mulighed for at deltage på vores coach uddannelser. Igennem tiden har vi haft mange deltagere fra København på vores uddannelser – også selvom dele af undervisningen foregår i Århus og omegn.

Vi prøver så vidt muligt at afholde den fysiske undervisning med central beliggenhed i forhold til offentlig transport og hoteller. Når du er bosiddende i København og vil deltage har du derfor let adgang til overnatning og transport – hvis dette skulle være tilfældet.

 

Din coachuddannelse inkluderer:

 • Materialer til download, undervisningsvideoer og web-konferencer, hvilket både er tilgængeligt under og efter uddannelsen
 • Faglig sparring og 10 timers individuel mentorcoaching, så du lærer mest muligt teoretisk og praktisk
 • To timers professionel coaching af en GROW2 certificeret coach
 • Fuld forplejning på alle undervisningsdage

 

Erhvervsrettet coachuddannelse tilpasset virkeligheden

Et afgørende succeskriterie for GROW2’s coachuddannelse i Aarhus er vekselvirkningen imellem studier og praktisk træning. Det du lærer på skolebænken, kan ikke stå alene. Du skal løbende bruge det tillærte på dig selv og dine kolleger, så teorierne bliver virkelighedsnære og målbare.

Læringsstilen på en coachuddannelse bygger på principper fra action learning og cooperative learning, og udmønter sig igennem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og løbende coachtræning med feedback. Undervisning, teori og træning sættes herved i relation til din virkelighed, dit arbejde og din hverdag.

Sådan foregår undervisningen:

Undervisningen er fordelt over fem undervisningsmoduler, som sammen med web-konferencer, mentorcoaching og supervision udgør 125 timers undervisning. Selve undervisningen bliver afholdt et sted i eller omkring Århus.

Imellem modulerne skal du afsætte tid af til 12,5 times undervisning via web-konference og 10 timers mentorcoaching.

 

Opnåelse af GROW2-certifikat kræver:

 • At du har gennemført de fem påkrævede grundmoduler
 • At du har bestået din skriftlige og mundtlige eksamen, og tydeliggjort at du kan reflektere over dine coaching sessioner
 • At du har givet minimum 10 coaching sessioner til en medstuderende
 • At du har givet 10 coaching sessioner til en ekstern person
 • At du selv har modtaget minimum 10 coaching sessioner fra en medstuderende
 • At du har deltaget aktivt i de planlagte web konferencer.
 • At du har deltaget I de planlagte mentor-coaching sessioner
 • At du har modtaget to dine to professionelle coachsessioner af din GROW2 coach

GROW2 Certificeret Coach certifikatet er adgangsgivende til din videre certificering hos ICF og til  GROW2 Master Coach Uddannelsen. Læs mere om Master Coach Uddannelsen her.

 

Teoretisk fundament

Da GROW2 er godkendt af ICF som uddannelsessted, er vores coachuddannelse designet ud fra meget høje internationale krav og standarder.
Det teoretiske fundament og værktøjskassen er sammensat af redskaber, der skaber de største og bedste resultater af coachingens formål.
Vi tager udgangspunkt i ICFs 11 kernekompetencer for professionel coaching.
GROW2 er styrkebaseret coaching med fundament i teorier fra systemisk- og kognitiv tænkning, NLP, nyere hjerne-og motivationsforskning, EQ og positiv psykologi.

Uddannelserne kan tages i 3 steps – Se mere i uddannelsesoversigten:

Oversigt over Coachuddannelserne

 

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til vores coachuddannelser eller kurser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid hurtigst muligt på alle henvendelser, og vejleder gerne vores kunder til den bedste løsning. Vi har kursister fra hele landet, og underviser også gerne på din virksomhed.

Du kan se vores referencer her

GROW2 har kursister fra hele Danmark, men rykker også gerne undervisningen eller coaching-forløbene ud til virksomhederne

“Jeg vil gerne anbefale GROW2 s coaching uddannelse, som er en særdeles professionel coach uddannelse – meget højt fagligt niveau med masser af træning og personlig feedback fra instruktører og kollegaer. Udover at jeg har opnået færdigheder i coaching på et højt niveau, har forløbet også været en rejse i større selvudvikling.”

Jan Lind-Hansen, Project Manager, HR, Nordea