Bliv erhvervscoach i Århus

GROW2 tilbyder professionel erhvervscoaching i Århus og resten af landet. 

Inspirerende og målrettet coaching udført af en Master certificeret erhvervscoach – skræddersyet til ledere, ansatte og teams. Få overblikket og arbejdsglæden tilbage, og gå en innovativ fremtid i møde med målrettet erhvervscoaching.

Erhvervscoaching skaber positiv forandring

Hos GROW2 har vi mange års erfaring med coaching og sparring til erhvervslivets mange aktører. Vores professionelle, certificerede ICF coaches har alle praktisk ledererfaring fra erhvervslivet, hvilket skaber et stærkt samlet fundament i mødet med virksomhedernes ledere og ansatte.

GROW2’s erhvervscoaching henvender sig både til private og offentlige virksomheder. Det er personlig og faglig kompetenceudvikling for virksomhedens ledere og medarbejdere – med fokus på øget trivsel, motivation og arbejdsglæde.

 

GROW2 arbejder med udgangspunkt i ICF’s definition af coaching:

Professionel coaching er et fortløbende og professionelt forhold, der sætter enkeltpersoner, grupper eller virksomheder i en tankevækkende og kreativ proces, der inspirer dem til at maksimere deres personlige og faglige potentiale. Gennem coachingprocessen intensiverer du din egen læring, indsigt og refleksion, hvilket vil forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet. Du vælger selv dit fokus i hvert møde, mens coachen lytter og bidrager med motiverende, udfordrende og udforskende spørgsmål. Coachprocessen skaber øget bevidsthed og hjælper dig til at handle målrettet fremadrettet.

Erhvervscoach til ledere

Hos GROW2 tilbyder vi kvalitetsbevidst og inspirerende ledercoaching, som kan skabe målrettet forandring fremadrettet – både for dig selv og dine ansatte. Mærkbare forandringer, som kan forbedre dig og dine præstationer som leder på flere niveauer.

Du får et professionelt udviklingsforløb, der sætter dig i en kreativ innovationsprocess, som udvikler og maksimerer dine personlige og faglige kompetencer. En kvalitetsbevidst investering til dig, der gerne vil gå forrest. Du modtager coaching der er baseret på den nyeste viden, inden for positiv psykologi, styrkebaseret ledelse og kognitiv videnskab, på en konstruktiv, målrettet måde.

De fleste ledere udfordres dagligt på tid i forhold til mængden af opgaver. Det kan have den følgevirkning, at der heller ikke er nok tid til den enkelte medarbejder. Professionel ledercoaching giver dig redskaberne til, at reflektere bedre over dig selv, din personlige lederstil samt dine arbejdsgange eller arbejdsmønstre, så du fremadrettet kan prioritere bedre – både i forhold til dine egne ansvarsområder samt på vegne af dine medarbejdere. En investering som hurtigt udmønter sig i bedre trivsel, et højere kvalitetsniveau og øget livskvalitet på arbejdet og privat.

Erhvervscoach til ansatte

Ønsker du erhvervscoaching som ansat, er det også en mulighed GROW2 tilbyder. Vi kan tilbyde dig et professionelt og personligt refleksionsrum, som kan hjælpe dig med at fokusere på det er er vigtigt – både i forhold til din karriere og dit privatliv.

Hos GROW2 tager vi udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker, og bruger tid på at tilpasse coach-sessionerne, så du får mest muligt ud af forløbet. Erhvervscoaching forbedrer din selvforståelse, så du bliver bedre til at forme din egen fremtid. En inspirerende udviklingsrejse, som du vil nyde godt af nu og i fremtiden.

Erhvervscoach til teams

Arbejder I i teams i jeres virksomhed, kan teamcoaching, være et fantastisk redskab til positive forandringer og forbedret trivsel. Gruppens produktivitet og samarbejdsevne kan forbedres ved, at der stilles skarpt på medlemmernes individuelle styrker og svagheder.

Team- og relationscoaching giver teamet en fælles forståelse, læring og udvikling, så teamet bliver mere handlekraftig og lettere når de ønskede mål. Det handler helt grundlæggende om, at skabe en bedre Vi-forståelse, frem for at fastholde en fastlåst jeg-forståelse.

Hvordan foregår erhvervscoaching ved GROW2

Erhvervscoaching udmønter sig oftest i et fortløbende samarbejde over en periode på 4-12 måneder. En coachingsession varer som regel en time til halvanden. Sessionerne kan foregå hos GROW2 i Århus eller i jeres virksomhed. Det kan også foregå via telefon, Skype eller web-konference.

Coachforløbet kick-startes med et indledende møde på 1½ time, hvor rammen for hele coachingforløbet fastsættes i form af fokusområder, opbygning, varighed og honorar. Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dine eller teamets behov og ønsker.

GROW2 tilbyder erhvervscoaching i hele landet – også udenfor Danmarks grænser. Erhvervscoaching kan både foregå på dansk og engelsk.

Certificeret erhvervscoaching

Alle GROW2’s coaches er ICF certificerede og har mange års leder og erhvervserfaring. Det sikrer dig professionel erhvervscoaching på et højt fagligt niveau.

Certificeret erhvervscoaching er et enestående redskab, hvis du gerne vil vokse personligt og fagligt, uanset om du er leder eller medarbejder. Du får kendskab til de nyeste redskaber og teorier, og lærer at bruge positiv psykologi og kognitiv tænkning til at skabe innovative forandringer.

Professionel erhvervscoaching hos GROW2 kan med andre ord, hjælpe dig med at sætte kursen i dit eget liv eller dine ansattes liv, ved hjælp af målrettede sprørgsmål, som sender jer ud på en læringsrejse mod de udviklingsmål, I ønsker at opnå.

Kontakt GROW2 i dag og start rejsen som erhvervscoach imorgen

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores coachingforløb eller coachuddannelser. Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt på henvendelser. Læs også gerne om vores andre coachingforløb.

Vi tilbyder forskellige coachuddannelser

Vi tilbyder flere forskellige former for coaching. Er du interesseret i at læse mere om hvilke og hvordan vi arbejder med dem kan du gøre det ved at klikke på en af nedenstående.

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.