Certificeret coachuddannelse i København

Igennem årene har vi hjulpet mange kursister fra København med at tage en certificeret coachuddannelse – og vi glæder os til at byde endnu flere velkomne. Vi er en dansk ICF-certificeret institution, og vi er stolte af, at vi på vores coachuddannelse klæder vores kursusdeltagere på til selv at blive dygtige coaches.

Det teoretiske fundament kommer bl.a. fra positiv psykologi, systemisk og kognitiv tænkning samt nyere hjerne- og motivationsforskning. Alle vores undervisere har ikke blot erfaringen, men også ekspertisen i orden, så hvis du er interesseret i at tage en certificeret coachuddannelse i styrkebaseret coaching, hvor teori og praksis går hånd i hånd, er du kommet til det helt rette sted.

Vores coachuddannelse bygger på principper fra cooperative learning og action learning, og i løbet af uddannelsen skal du, foruden de fem grundmoduler, bl.a. give og modtage flere coachsessioner. Vi tilbyder også coachuddannelser til virksomheder i København, hvor vi kommer ud til jeres adresse.

Her kan du læse mere om vores erhvervscoaching.

Deltagelse fra København

Selvom størstedelen af vores uddannelser foregår i Århus, skal du ikke fortvivle, hvis du er bosiddende i København eller omegn. På vores coachuddannelser modtager vi kursister fra hele landet, og vi sørger derfor altid for at afholde den fysiske undervisning så centralt som muligt. Det vil sige, at selvom du skulle komme fra København, kan du vide dig sikker på, at der altid er let adgang til transport og overnatning.

Som nævnt i ovenstående afsnit består vores coachuddannelse bl.a. af fem grundmoduler. Imellem disse skal du afsætte tid til både mentorcoaching og webkonference, hvor du altså vil modtage online undervisning. Niveauet på uddannelsen er af en høj, international standard, og den vil derfor klæde dig på til at kunne yde professionel og certificeret coaching målrettet dit erhverv.

Tag din coachuddannelse online fra København

Hos GROW2 gør vi en dyd ud af at være fleksible og imødekommende over for vores kursister og deres behov. Derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde vores coachuddannelse online. Vi har fuld forståelse for, at det som københavner kan være vanskeligt at afsætte tid til at tage til Århus for at tage uddannelsen, og hvis du er én af dem, vil vi også være glade for at byde dig velkommen på vores online coachuddannelse, som vi også får rigtig god feedback på.

Du tager altså uddannelsen hjemmefra eller på kontoret, og du opnår præcis den samme viden og færdigheder, som hvis du tog uddannelsen i Jylland. Vi er den første danske ICF-certificerede institution med et online uddannelsestilbud, og den dag i dag er vi fortsat de eneste.

Der er med andre ord rig mulighed for at tage en certificeret coachuddannelse hos os, hvis du er københavner – uanset om du foretrækker, at vi besøger din virksomheder, eller at tage det i Århus eller online.

Kontakt os og start din coachuddannelse med det samme

Vil du gerne vide mere angående vores uddannelsesforløb fra København? Så ring på 70 87 51 65. Du er også velkommen til tag kontakt os her.  Vi stræber efter at være svare så hurtigt som overhovedet muligt på din henvendelse.

Læs også om vores stresscoaching 

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.