Undervisningstidsrum

09.00 - 17.00

Lokalitet

Aarhus

Pris

36.950 kr.

ex. moms

En Master Coach uddannelse for dig, der er klar til at ville udføre unik og professionel coaching på et højere niveau.

Coaching i positiv psykologi og relationer

GROW2 Master Coach uddannelsen har fokus på værktøjerne ”Styrkebaseret Coaching” samt ”Teamcoaching og Relationscoaching”.

GROW2 master coach uddannelse- din direkte vej til en ICF certificering

En GROW2 Master Coach uddannelse giver dig som coach mulighed for at udvikle dig indenfor de meget kraftfulde redskaber, metoder og teorier, som styrkebaseret coaching, teamcoaching og relationscoaching er. Du får teori, træning, supervision og mentor coaching, så du mestrer de krav, der stilles af ICF til en PCC certificering.

I løbet af uddannelsen arbejder du i dybden med de nye teorier og metoder, der sammen med din coacherfaring udvikler dine coachkompetencer yderligere, så du kan coache på et højt og unikt niveau. Det er coaching, hvor du virkelig får mulighed for at prøve kræfter som Styrkebaseret samt Team-og relationscoach i din hverdag. Du vil som GROW2 Certificeret Master Coach og ICF Certificeret Coach kunne gøre en endnu større forskel for dine medarbejdere, klienter og kolleger.

GROW2 Master Coach uddannelse der er akkrediteret på højeste niveau hos ICF (International Coach Federation) – det hedder en ACTP godkendt coach uddannelse. Det betyder, at du med dit GROW2 Certificeret Master Coach® certifikat blot skal indsende dette og din opgørelse over dine coachsessioner til ICF, herefter modtager du dit ACC certifikat eller dit PCC certifikat alt efter hvor mange timers coacherfaring du har.

 

Oversigt over Coachuddannelserne

Målgruppe

Coaches der er GROW2 Certificeret Coach®

Har du en anden Coach uddannelse eller en ACC certificering kan du blive optaget som Transfer Student. Det kræver at du har en uddannelse på min. 100 timer og at uddannelsen lever op til ICF krav. Kontakt os for en samtale om din uddannelse kan godkendes.

Master-forløbet træner dig i at:

 • Mestre rollen som Styrkebaseret Coach*
 • Facilitere og agere som Teamcoach og Relationscoach*
 • Udvikle high performance teams
 • Udvikle relationer mellem kolleger eller par
 • Konfliktløsning i en nær relation eller et team
 • Coache enkeltpersoner til indsigt og læring i forhold til deres team og relationer
 • Coache på et højt og unikt niveau
 • Skabe motivation hos dig selv, dine medarbejdere, klienter eller kolleger

Inklusiv

 • 1 Styrkeprofil Test – hvad er dine styrker?
 • 1 Diversity Icebreaker Test – hvem er du I teamet?
 • 10 mentorcoachsesseioner i grupper via web af en PCC/MCC certificeret coach
 • 4 x supervision fra en PCC/MCC certificeret coach
 • Materialer og varigt medlemskab af GROW2netværket
 • 8 webkonferencer á 90 minutter
 • 1 certificering af MCC censorer. Ekstra certificering koster 4.500,-kr ex. moms
 • 205 timers ACTP (Accredited Coach Training Programme). I alt 125 timer på GROW2basis og 80 timer på Master-forløbet.

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.