Tilmeld

Om GROW2

GROW2 arbejder med professionel coaching som udviklings- og ledelsesværktøj med fokus på eksisterende styrker og ressourcer. Udbyttet er positive forandringer for enkeltpersoner og virksomheder.

GROW2 ejes af Connie Friman, der er Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet (MOPP). Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring.

Connie er ICF certificeret eksaminator på alle niveauer, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

GROW2 er i dag en anerkendt coachvirksomhed i Danmark, fordi GROW2 sætter sit eget kvalitetsniveau efter internationale standardiseringskrav til etisk og kompetent coaching. GROW2 er den første coachuddannelse i Danmark, der er akkrediteret på højeste niveau af ICF – det hedder en ACTP certificering.

Professionelle undervisere

Alle GROW2 coaches og undervisere er ICF-certificerede og har flere års erfaring som professionelle coaches, ledere, konsulenter og undervisere. Hos GROW2 er alle undervisere i løbende videreuddannelser og mentorcoaching. Det betyder, at du hos GROW2 får professionel coaching fra coaches der udelukkende arbejder som professionelle coaches i GROW2-teamet samt med eget coachvirke.

GROW2 nyder i øvrigt anseelse for at kunne coache til varige, effektive og målbare forandringer, hvor teams, organisationer og personer oplever de positive resultater af at have bevæget sig gennem de værdifulde udviklingstrin, coaching tilbyder.

GROW2 vision

GROW2 sætter trenden indenfor professionel ICF coaching og anvendt positiv psykologi.

GROW2 mission

GROW2 bidrager til, at virksomheder og enkelt personer bliver dedikeret til, at skabe trivsel, motivation – glæde og kontinuerlig udvikling.

GROW2 værdier

Professionalisme – Vi besidder de faglige og personlige kompetencer, der er grundlaget for vores bidrag til kundens udvikling og vækst. Alle opgaver udføres professionelt.

Udvikling og vækst – Vi uddanner os kontinuerligt i de nyeste tiltag indenfor vores felt. Vi udfordrer os selv og vores kunder til konstant læring og udvikling. CANI – Constant And Neverending Improvement.

Arbejdsglæde – Vi sætter fokus på det, der fungerer og på vores styrker – det skaber ”flow”. Vi leverer altid vores bedste, og gør det vi er bedst til.

Tillid og respekt – Vi har dyb respekt for jeres ønsker og vi er ærlige og lover ikke mere, end vi kan holde.

Navigation?
Cookie- og privatlivspolitik

Er til dig der vil følge med i de sidste nye trends indenfor, coaching, positiv psykologi og styrkebaseret coaching & ledelse. G – NEWS udkommer 10 gange om året.

Tilmeld nyhedsbrev