Til dig der vil være kaptajn i dit eget liv

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores coachingforløb eller coachuddannelser.

Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt på henvendelser.
Læs også gerne om vores de forløb vi kører sideløbende med styrkebaseret coaching.

Lær at realisere drømmene med styrkebaseret coaching

De fleste af os har masser af drømme og forventninger til fremtiden. Fremadrettede mål, som vi gerne vil nå inden for en given tidsramme. Alligevel kan der være et væld af ting og tanker, der forhindrer os i at tage skridtet. Her kan styrkebaseret coaching sætte skub i udviklingen.

Vi mennesker trives bedst, når vi får lov til, at gøre det vi er bedst til. For at kunne det, er det imidlertid centralt at kende sine egne karakterstyrker og skyggesider. Har du først styr på dine styrker og svagheder, er det lettere at forme og forandre fremtiden i en positiv retning.

Styrkebaseret coaching hjælper dig til, at blive mere bevidst omkring, hvordan dine styrker kan hjælpe dig til at opnå en større balance i din hverdag. Din GROW2 coach bliver din katalysator, der hjælper dig med at intensivere din egen læring, indsigt og refleksion. Det giver dig de rette redskaber, så du kan forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet.

Hvordan foregår styrkebaseret coaching?

Styrkebaseret coaching er i høj grad en kreativ proces, der på inspirerende vis, kan hjælpe dig tættere på dine ønsker og mål for fremtiden både fagligt og privat. Det er derfor meget individuelt, hvor lang tid der du skal coaches – alt imellem 3-12 måneder.

Hos GROW2 starter vi med en indledende samtale på 1.5 time. Her sættes rammen for coachingforløbet, så du har det fulde overblik fra start til slut. Fokusområder, opbygning, varighed og honorar tilpasses personligt.

Når detaljerne for dit coachforløb er på plads, varer coachingen ofte en time pr. gang. Det forgår oftest hos GROW2 i Aarhus eller i naturskønne omgivelser på Djursland, men det kan også forgå i din virksomhed. Foretrækker du at modtage coaching over telefon, Skype eller web-konference, er det også en mulighed.

GROW2 tilbyder styrkebaseretcoaching i Danmark, men også i udlandet efter aftale, og der coaches både på dansk og engelsk.

Styrkebaseret Coaching hos GROW2

Der findes et væld af forskellige coaches i Danmark. ICF certificeret coaching er imidlertid i en klasse for sig.
Her får du professionelle forløb, der bygger på evidensbaserede teorier og metoder fra positiv psykologi.

Styrkebaseret Coaching giver dig et nyt syn på dine styrker, talenter og potentialer, samtidig med at din trivsel forbedres og stressen nedsættes. Hos GROW2 kan du øge din mentale robusthed, og få hjælp til at ændre din adfærd og dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre, så du bedre kan nå dine drømme og mål fremadrettet.

Kontakt GROW2 for mere information

Du er meget velkommen til at kontakte GROW2, hvis du ønsker mere information om coachingforløbene eller coachuddannelser. Vi bestræber os fortløbende på, at besvare alle henvendelser indenfor kort tid. Du kan også læse mere om vores andre coachingforløb her på hjemmesiden ved at klikke her:

 

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.