Undervisningstidsrum

09.00 - 17.00

Lokalitet

Aarhus

Pris

8.950kr.

ex. moms.

Lær, hvordan du med VIA karakterstyrkerne kan være med til at skabe øget trivsel, arbejdsglæde, engagement og positive resultater.

På kurset får du inspiration og redskaber til, hvordan man bevidst kan benytte sine karakterstyrker til at føle sig mere motiveret og engageret, til at løse de arbejdsopgaver, udfordringer og udviklings-mål man står overfor.

At kende sine karakterstyrker

Gennem mange års forskning og evidens viser det sig; at når man kender sine karakterstyrker og arbejder med dem, så reduceres stress, og trivsel og præstation fremmes.

Men det viser sig, at alt for mange mennesker ikke kender eller bruger deres karakterstyrker hverdagen.

Styrkebaseret coaching tager afsæt i den positive psykologi og den forskning, der ligger i det evidensbaserede arbejde omkring de 24 karakterstyrker.

Det betyder, at du kommer til at kaste et endnu skarpere lys på de styrker du selv og din coachee har.

Som Martin Seligman, grundlæggeren af positiv psykologi siger;

”Skal man være tilfreds, livsglad og yde sit bedste, er det en god idé at satse på at gøre det med udgangspunkt i ens karakterstyrker, idet det, man oplever flow og “svømmer med strømmen”.

 

Målgruppe

Coaches der, ønsker at hjælpe coachee med at opnå øget bevidsthed om egne karakterstyrker og deres skyggesider, så de på en energigivende måde kan opnå øget trivsel og tilfredshed samt forhindre potentiel udbrændthed.

Ledere, der ønsker at bruge den styrkebaserede tilgang til at samle grupper og teams for at øge selvbevidstheden og forbedre deres effektivitet og teamarbejde.

Lærere, der ønsker at skabe øget selvbevidsthed hos deres elever om, hvordan de kan bruge deres styrker til at løse deres opgaver samt til fremtidigt valg af karriere.

Kurset er for dig der har coach erfaring.

 

GROW2 Styrkekort

GROW2 Styrkekort er udviklet i samarbejde med VIA Institute On Character, der har givet tilladelse til, at vi benytter de samme ord og balancer, som der står i VIA styrkeprofil testen.

GROW2 Styrkekort hjælper dig med at bruge den forskningsbaserede VIA styrkeprofil, der er taget af mere end 11 millioner mennesker spredt på alle verdens kontinenter.

Med GROW2 Styrkekort får du et fantastisk powerfuldt redskab der fremmer coachingens formål, nemlig at skabe øget, indsigt – læring og refleksion hos din coachee.

Styrker og balancer

En karakterstyrke kan bruges for lidt eller for meget. Når du bruger GROW2 Styrkekort i din coaching, lærer du samtidig om at skabe balance i brugen af karakterstyrkerne, så de ikke bliver brugt for meget eller for lidt.

GROW2 Styrkekort hjælper dig med at tale om og undersøge din coachee´s karakterstyrker, så han bliver bevidst om, hvordan han bedst kan bruge sine styrker fremover. GROW2 Styrkekort hjælper din coachee med at forstå, hvad han skal være opmærksom på, hvilke styrker han bruger, og hvordan han i fremtiden kan udvikle sine styrker. Når vi kender vores karakterstyrker, kan vi bevidst bruge dem til at opnå ønsket mål og undgå faldgruberne i fremtiden

Styrkekortene fra GROW2 arbejder med styrkernes skyggesider.

 

Dit udbytte af kurset

Du får Hands-on værktøjer til:

 • At mestre rollen som styrkebaseret coach
 • At coache til bedre præstationer og øget livskvalitet.
 • At sætte fokus på styrker og skyggesider i din coaching
 • At skabe forståelse for, hvad der virkelig motiverer og skaber balance.

Du får endvidere:

 • En VIA-PRO karakterstyrkeprofil.
  Inden kurset får du kortlagt din egen profesionnel VIAstyrkeprofil, som vil være omdrejningspunktet for kurset og din videre udvikling som coach.
 • Du får endvidere en masse konkrete evidensbaseredet redskaber til brug i din coaching.
 • Du får et bevis (certifikat) på, at du har taget dette unikke kursus.
 • En bog; Brug dine styrker af Michelle McQuaid
 • Du får et sæt GROW2 Styrkekort

Du vil lære om

 • Positiv Psykologi og personlige styrker
 • Styrkeprofilens teoretiske baggrund
 • Hvordan du burger VIA styrkeprofilen
 • De 24 karakterstyrker og deres balancer
 • Hvordan du bringer styrkerne i spil I coachingen
 • Coaching med styrkebaseret fokus
 • Din unikke coachingstil som styrkebaseret coach

 

Praktiske oplysninger

VARIGHED

2 dage fra kl. Kl. 9.00 – 17.00.

Se datoer på www.grow2.dk/ kalender

STED: Århus

PRIS: Kr. 7.500 ex. Moms

Inklusiv: VIA karakterstyrkeprofil, materialer og forplejning. Du får endvidere et sæt GROW2 Styrkekort og 1 bog.

 

DU OPNÅR 16 CCEU* POINT

Styrkebaseret  coaching  er  et   modul   i GROW2 Master Coachuddannelsen. MEN vi udbyder det også, så du kan tage det som et enkeltstående uafhængigt kursus, idet undervisningen er tilrette-lagt, så du får det fulde udbytte, selvom du ikke deltager i yderligere moduler.

 

Undervisningsform

Undervisningsformen er involverende og kræver stort engagement. Kurset veksler mellem korte oplæg og træning i coaching.

Som noget helt nyt, kan du deltage i 2 opfølgende webinarer, hvor vi deler viden og hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Der vi være ca. en måned i mellem webinarerne.

Din underviser

Er Connie Friman, ejer af GROW2. Connie er, Master Certified Coach(MCC) fra ICF og Master i Positiv Psykologi (MOPP) fra Aarhus Universitet. Hun har endvidere mange internationale coach certificeringer og en bred erhvervs- og leder erfaring. Connie er ICF eksaminator på internationalt niveau, og var præsident for ICF Nordic samt medstifter af ICF Danmark i 2007.

Connie arbejder tæt sammen med VIA Institute On Character og deltager løbende i kurser og videreuddannelser herfra.

 

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.