Professionel stresscoaching i Århus

Mange danskere kæmper dagligt med stress. Årsagerne er ofte meget forskellige – ikke desto mindre kan langvarig stress, give dig varige mén i form af nedsat arbejdsevne og forringet livskvalitet. Det er derfor vigtigt, at du tager hånd om problemet hurtigst muligt. 

Her kan en certificeret stresscoach, hjælpe dig videre i livet. GROW2 i Århus tilbyder professionel stresscoaching, som kan skabe positive forandringer nu og i fremtiden – uanset hvor i landet du befinder dig. Start din rejse i dag, og genvind overskuddet og livsglæden.

Hvorfor skal du vælge en stresscoach?

En certificeret stresscoach fra Århus kan hjælpe dig med, at identificere dine styrker og værdier. Du bliver støttet fra start til slut, i at skabe det liv, du drømmer om. En gladere tilværelse, hvor stressen ikke styrer dine beslutninger, og begrænser dine muligheder.

Professionel stresscoaching giver fokus og overskud.Der benyttes forskellige coaching metoder samt reflekterende og udviklende spørgsmål, som giver dig mulighed for at reflekterer grundigt over dine prioriteter. En nødvendighed, hvis du gerne vil skabe stressreducerende forandringer på arbejdet og privat.

Hvornår er det aktuelt med stresscoaching?

Du kan opsøge en stresscoach før, under eller efter, at du har været ramt at stress. Hos GROW2 i Århus hjælper vi dig indledningsvist med at vurdere, om du er klar til et stresscoaching forløb. Når du er det, kan en stresscoach hjælpe dig videre på en inspirerende og motiverende måde.

Din GROW2 stresscoach er kun interesseret i dig og din personlige udvikling. De emner der tages op er derfor tilpasset dine personlige behov og interesser. Et skræddersyet forløb af høj kvalitet, som hjælper dig ud af stressen på en nytænkende måde.

Hvad spørger en stresscoach ind til?

Når du får coaching af en professionel stresscoach, kan I vælge at behandle mange forskellige emner. Det kan både handle om, hvordan du bedst undgår stress i dagligdagen? – hvordan du genfinder energien og skaber en bedre trivsel derhjemme og på arbejdspladsen? Store spørgsmål, som relaterer sig til dine passioner og livsformål, kan imidlertid også komme på tale.

Måske står du midt i livet og har brug for at tale om fremtidsudsigterne, efter at du har ramt de 50 år. Der er et væld af emner, som med den rette sparring og coaching, kan hjælpe dig væk fra stressens klaustrofobiske favntag.

Hvordan foregår stresscoachingen?

Stresscoaching opdeles ofte i 5-10 coaching sessioner. Vi starter med en indledende samtale på 1.5 time, hvor alt planlægges. Herefter varer sessionerne ca. en time per gang.

Coachsessionen forgår oftest hos GROW2 i Århus, men kan også forgå i din virksomhed eller hos GROW2 i naturskønne omgivelser nær Århus. Foretrækker du at modtage coaching via telefon, Skype eller web-konference, er det også en mulighed.

GROW2 tilbyder stresscoaching i Danmark, men også i udlandet efter aftale. Der coaches både på dansk og engelsk.

Stresscoaching hos GROW2

Et professionelt stresscoach-forløb, er et inspirerende skridt mod en bedre fremtid. Du får hjælp til at bevæge dig væk fra dine uhensigtsmæssige, stressbetonede handlemønstre.

Hos GROW2 udføres al stresscoaching af veluddannede, certificerede coaches med mange års erfaring. En sikkerhed for dig, der gerne vil ud af stressen på en konstruktiv og målrettet måde. Du må endelig ikke gå på kompromis med kvaliteten. Stresscoaching skal udføres efter bogen, og overholde anerkendte standarder, ligesom det er tilfældet hos GROW2.

Kontakt gerne GROW2, hvis du vil vide mere

Ønsker du yderligere information om stresscoaching, er du meget velkommen til at skrive eller ringe. Vi vejleder altid vores kunder til de bedste løsninger, og sikrer dem professionel coaching fra start til slut. Du er også meget velkommen til at læse mere om vores andre former for coaching på hjemmesiden her.

Udtalelser

Pia Christensen Rasmussen

Leder Holstebro kommune

Indehaver og underviser Connie Friman har seriøse og alsidige og uddannelser bag sig, der sikrer et bredt fundament og danner rammen for en fantastisk brugbar uddannelse! Kan kun anbefales den som ønsker en coachuddannelse der skaber værdi under og efter studiet.

René Bitsch

HR Manager hos Danlind A/S

Men for pokker hvor skal du da ha´ en testemonial. Jeg brugte lang tid på at finde den for mig rigtige coachuddannelse. Jeg valgte GROW2 fordi uddannelsen er certificeret og dermed også transparent i sin tilgang til coaching og ikke bange for at blive ”kigget i kortene”. Med GROW2 coach-uddannelsen står jeg i dag meget stærkere i min dialog og coaching af ledere og kolleger. Paletten af værktøjer jeg har med fra uddannelsen giver mig mulighed for bedre at møde mennesker ”rigtigt” i netop den situation de står i.

Malene Bonderup Wennerlin

Souschef Kulturskolen Vesthimmerland

Jeg valgte at tage en coachuddannelsen hos Grow2 fordi den gav direkte adgang til en international certificering. Det var en blåstempling af uddannelsen, synes jeg. Du er ikke i tvivl om, at du undervises af kompetente undervisere, og at du selv ender med at blive en kompetent coach netop igennem denne uddannelse. Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre.

Maj-britt Kreipke

Udviklingskonsulent og afdelingsleder DGI Sydvest

Connie er en utrolig autentisk og inspirerende coach og en meget dygtig underviser. Uddannelsens opbygning med webinarer, coaching af medstuderende, undervisning i Århus, mentor coaching gjorde det muligt, at have fokus på coaching 24-7. Kravet om eksterne coachees klæder dig på til de udfordringer der bl.a. ligger i at skulle sælge din coaching fremadrettet samt den store læring der er i, at coache folk man ikke kender. Fantastisk koncept. Connies erhvervserfaring som konsulent og leder samt hendes mange uddannelser indenfor coaching og positiv psykologi gav vores samtaler i undervisningsregi perspektiv og gjorde det muligt for mig, at forstå hvordan jeg skulle gå hjem og anvende teorien i mit job som afdelingsleder og konsulent.

Niels Nørgaard Skrudland

Salgschef hos Kibo sikring

For at fylde mere i min værktøjskasse som leder, tilmeldte jeg mig GROW2’s coachuddannelse. Mine forventninger til uddannelsen var, at den kunne styrke mig i udviklingen af medarbejdere samt give et par ideer til, hvordan arbejdssituationer kunne tackles ud fra en ny vinkel.

Mia Juul

Cand.pæd.psyk. tilsynskonsulent Socialtilsyn Midt

Hvis du påtænker at tage en certificeret coach uddannelse, hvor kvalitet, professionalisme og den nyeste (og brugbare) viden er i høj sæde, så skal du tage den hos Grow2. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament som coach, konkrete redskaber som jeg kan anvende i mit arbejde og nye veje at udforske, måde i mit arbejdsliv og privatliv. 

Astrid Hougaard Buizer

Cand. mag i filosofi, Organisationsforståelse & Procesledelse

På Grow2 har jeg fået en solid, metodisk værktøjskasse. Gennem enkelt og let tilgængeligt materiale, gode diskussioner og praksisøvelser giver uddannelsen et godt udgangspunkt for ens arbejde med coaching. Uddannelsen er fleksibel, professionel og lærerig. Det særlige ved Connie og Grow2 er imidlertid, at rejsen imod at blive en god coach, sikrer personlig udvikling og refleksion. Det har gjort at vi kom ud på den anden side som stærkere individer og mere reflekterede mennesker. Samtidig har vi skabt et stærkt sammenhold på holdet, så vi fortsat kan give hinanden feedback og sparring. Derfor kan jeg kun give Connie mine varmeste anbefalinger.

Hanne Alsen

Skivumvej 128, Giver

Elementerne i Grow2 coach uddannelsen (blended learning) er ganske enkelt brilliant sammensat. De skaber en synergi som betyder at man som studerende bliver til stadighed mere ’empowered’ – både som coach og som menneske igennem hele den periode uddannelsen løber over. Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse, som jeg kan bruge i mine daglige opgaver, udover selve det at coache. Jeg har flere uddannelser bag mig, og mange kurser, men uddannelsen hos Grow2 er uden sidestykke den uddannelse som jeg har fået mest udbytte af på kortest tid.

Helle Kia Pedersen

1. December 2017

Jeg valgte at starte min uddannelse til coach hos GROW2. Her var det en perfekt kombination af praksis ,det at træne ansigt til ansigt og have din underviser tæt på kombineret med den for mig særdeles spændende og vedkommende teori der ligger bag ved. Uddannelsen er sat op så der er en helt synlig tids og opgave linje som du følger - web møder, mentor coaching, skriftlig og mundtlig opgave. Jeg er på vej videre på min coach rejse og bruger selvfølgelig mit coach hold som sparringspartnere.

Lilly Overgaard Hansen

HR Business Partner hos Antalis A/S

Coaching uddannelsen hos Grow2 er bygget op, så man bliver tryg ved at gå ud og prøve det af i den virkelige verden – selv efter de første moduler. Jeg gik fra at tænke ”det lærer jeg aldrig” til at ”selvfølgelig kan jeg det” Jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har dette værktøj i min værktøjskasse.